top of page
Writer's pictureDideli maži ekranai

Medijų festivalis Naujojoje Vilnioje ir Visagine

Birželio 11-ąją vyko net du Medijų festivalio renginiai dviejuose skirtinguose miestuose - Visagine ir Vilniaus miesto Naujosios Vilnios bendruomenėje.


Naujosios Vilnios bibliotekoje vyko tikra bendruomenės šventė, nes į Medijų festivalio veiklas įsitraukė ne tik projekte dalyvaujanti J. I. Kraševskio gimnazija, bet ir kaimynės Žaros bei Laisvės gimnazijos. Jauki Naujosios Vilnios bibliotekos erdvė, susitikimas su žurnaliste Indre Makaraityte, mokyklų kino klubų, audiovizualinių kūrinių pristatymai liudijo, kad susitikimas vyksta ne paskutinį kartą.












Tą pačią dieną visaginiečiai rinkosi į Visagino Gerosios Vilties progimnaziją protų kovai audiovizualinių medijų tema, bei Žiburio ir Gerosios Vilties progimnazijų trumpametražių filmų bei socialinių reklamų peržiūrai. Eilinį kartą įsitikinome - visaginiečiams kūrybiškumo tikrai netrūksta!






Gražiausios padėkos Visagino Gerosios Vilties ir Žiburio progimnazijoms, Naujosios Vilnio bibliotekai, J. I. Kraševskio, Laisvės ir Žaros gimnazijoms, Reginai Statkuvienei. Jūs nuostabūs!


Comments


bottom of page